hoss intropiaøreringelollys laundryShirt/Hoss Intropia HERE, pants/Lolly’s Laundry HERE, bag/Beck Söndergaard HERE, earrings/Anton Heunis HERE, boots/Isabel Marant

Som jeg nævnte forleden HER, så synes jeg det kan være svært at kombinere farven rød. Faktisk specielt med hvid eller sort! Men synes faktisk at dette fungerer ganske udmærket, da blusen er off-white, bukserne mere hen i den bordeaux tone og kun accessories holdt i sort. Så der ikke går alt for meget Danmarks flag i den, haha.. Alt jeg har på er fra Girissima, som i det hele taget har et ret bredt udvalg af både nationale og internationale mærker. Kan I have en god søndag, piger! :)

As I’ve mentioned earlier HERE, I think it’s quite difficult to combine the colour red. Actually I think it’s most difficult to team it with black and white. But nevertheless I think this combo works quite well as the shirt is off-white, the trousers burgundy and only the accessories are kept in black. Everything I’m wearing is from Girissima, which in general has a wide selection of both International and National brands. Have a great Sunday, girls! :)

(Sponsored by Girissima)