kitchenChristoffer og jeg har længe gerne ville have nyt køkken. Derfor bruger jeg rimelig meget tid på at surfe rundt på nettet efter inspiration. Væggen mellem køkken og stue er slået ned, som I kan se HER, så vores køkken går i ét med stuen. Derfor skal vores nye køkken være en smule “neutralt”, så det ikke virker så voldsomt i stuen. Samtidig vil vi gerne have, at det bliver lidt industri-agtigt og råt. En svær kombination og vi har virkelig vanskeligheder med at bestemme os.

Nu har Christoffer også lige en kandidatuddannelse han skal have afsluttet, før vi påbegynder køkken projektet, hvilket giver os tid til at tænke over det. Vi har overvejet at bruge elementer fra IKEA og mikse det med f.eks. en bordplade fra et andet sted. Hvad er Jeres erfaringer med køkkener? Og hvor ville I købe køkken henne, hvis I stod og skulle lave et nu? :) Erfaringer, tips og tricks modtages med kyshånd.

Christoffer and I really want a new kitchen! A simple kitchen with an industrial touch! See our current kitchen HERE. We just can’t decide where to buy it. We’ve been thinking to buy some of the elements from IKEA and e.g. buy the countertop somewhere else. What would you do? Do you have any good advice? Please share :)

(Photo credit: Pinterest)