johanne kohlmetzJeg vil starte med at sige mange, mange tak til alle Jer der stemte på os i konkurrencen om en tur til New York. Vi var som sagt fire par der skulle style et par Bruuns Bazaar briller fra Louis Nielsen. Desværre var det ikke os der løb af med sejren, men Tina Maria og hendes Kæreste Patrick. Så derfor får de et stort tillykke herfra. De var nu også klædt rigtig cool på begge to. :)

Hvis I ikke helt kan huske, hvad konkurrencen gik ud på, vil se flere billeder eller læse mere om samarbejdet mellem Louis Nielsen og Bruuns Bazzar, så kan I gøre det lige HER og HER i mine forrige indlæg. Ses i morgen, piger!

I just want to give you all a big thanks for all your votes in the competition where Christoffer and I had the chance to win a trip to New York. Unfortunately, we didn’t win. Tina Maria and her boyfriend Patrick won, so a big congrats to them and I wish them both a great trip to the big apple. See you tomorrow, girls!