asos skirtankelstøvlerblognederdelskuldertaskeautumnAdlinks: skirt/Asos HERE, sweater/Gina Tricot (similar HERE), waistcoat/Stella Nova HERE, boots/Notion 1.3 HERE, beanie/Asos HERE

Sikke et stormvejr det har været i dag. Det var lige før jeg blæste af cyklen på vej hjem fra arbejde, haha.. Christoffer er pt fanget på Lyngby station, hvor der er faldet et tag ned over skinnerne, så gad vide hvornår han kommer hjem i aften?!.. :) Her er et outfit fra weekenden i sort og hvid fra top til tå. Nederdelen er ny og faktisk på udsalg nu lige HER. Det var den selvfølgelig ikke, da jeg købte den.. typisk! :) I må have en dejlig, blæsende aften :)

What a stormy weather it has been today! I almost flew off my bike on my way home from work, haha.. Christoffer is trapped at a station because of the weather, so I wonder when I’ll see him tonight..!? Here is an outfit from last weekend wearing only black and white from top to toe. My skirt is new and it’s actually on sale at the moment right HERE. Have a great evening, girls!