antwerpenDet er vist på tide at dele lidt billeder med Jer fra min tur til Antwerpen. Det var som sagt en tur for en masse modebloggere verden over, som var arrangeret af Visit Flanders. Vi var der i tre dage og hver eneste dag var fuldt booket med 8-10 forskellige ting (det var næsten lidt for meget af det gode, selvom det var spændende). Vi besøgte en hel masse designere, deres verdensberømte “Royal Academy of Fine Arts”, hvor mange af de store belgiske designere som Ann Demeulemeester har studeret, og et hav a butikker.

Jeg havde aldrig været der før og faktisk var det heller ikke en by, som jeg nogensinde havde overvejet at tage til på storbyferie. Synes ikke det er en by, som man hører så meget om, men jeg blev godt nok positivt overrasket. Det var virkelig en hyggelig og meget pæn by med masser af lækre butikker og spisesteder – den minder i virkeligheden lidt om København. Derudover er der nærmest ikke den butik, som man ikke kan finde i Antwerpen. Og så ligger alt i gåafstand, hvilket jeg også synes er et stort plus. Antwerpen siges jo at være en up-coming modeby og det forstår man godt! Det er ihvertfald ikke sidste gang, at jeg har sat mine ben der :)  Næste gang tror jeg, at jeg hiver Christoffer med!

I think it’s about time to show you some pics from my trip to Antwerp. As mentioned earlier I was invited by Visit Flanders along with around 25 other fashion bloggers from around the world. I had never been there before and to be honest, I had never considered going there. We visited a lot of cool designers, we went to their world known “Royal Academy of Fine Arts” and stopped by many cool shops. It was a great experience and Antwerp really did surprise me.. it’s such a cool city and it actually reminded me a little of Copenhagen. I really want to go back some day :)