lorealJeg teasede jo om i går, at der ville komme en lækker konkurrence på bloggen med produkter fra L’oreal og vupti.. her er den! :) I har nemlig mulighed for at vinde disse tre lækre sager:

1 mascara: Volume Million Lashes – Excess Black
1 eyeliner: SuperLiner Silkissime – 602 Brown Temptation
1 styk neglelak: Le Vernis – 842 Sequin Explosion

Det eneste I skal gøre for at deltage i konkurrencen er at smutte forbi L’oreals True Match test lige HER, finde ud af hvilken foundation der passer til netop Jeres hud og skrive det her i kommentarfeltet. Vinderen kåres d. 3. november.

 

As I mentioned yesterday there were a nice competition coming up and voila.. here it is! You now have the chance to win these three nice products from L’oreal. A “Volume Million Lashes – Excess Black” mascara, an “SuperLiner Silkissime – 602 Brown Temptation” eyeliner and a “e Vernis – 842 Sequin Explosion” nail polish. The only thing you have to do to participate is to stop by L’oreal’s True Match test HERE, find out which foundation is best for you and write in here in a comment along with your name. I will annoounce the winner the 3rd of November. :)

(Sponsored by L’oreal)