[youtube IWND4Nalnkc 850 550]

Hej piger. I er rigtig mange der har spurgt, hvad jeg egentlig laver til hverdag og hvad det indebærer at være husmodel. Jeg har her lavet en lille video fra min dag filmet med mit  Olympus Pen Lite kamera. Det er et hybridkamera, der også har en utrolig god videofunktion, som I kan se i videoen. Jeg er stadig rigtig glad for det og bruger det ofte, når jeg ikke gider at slæbe mit store spejlrefleks med rundt. Det smarte ved dette kamera er også, at man kan skifte objektivet (eller “linsen” som nogen kalder det) lige som på et spejlreflekskamera. Jeg har her brugt standardobjektivet som følger med, men også et 45mm objektiv, som laver en super lækker sløret baggrund. Håber I kan lide videoen. Det var en smule grænseoverskridende at gå rundt og filme hele dagen, haha :)

Hi girls! I’ve made this video to give you “a glimpse of my day” filmed with my beloved Olympus Pen Lite camera. The quality of the camera is really good, as you can see in the video and I always bring it, when I don’t want to carry around my heavy SLR camera. And with my new 45mm lens, it can also make that blurry background that I love. :) It was a bit embarrassing to film all day, so I hope that you like the video, haha..

(Sponsored by Olympus)