ebay1. beanie HERE, 2. cross bracelet/HERE, 3. boots/HERE, 4. clutch/HERE, 5. skirt/HERE, 6. wallet/HERE, 7. shirt/HERE, 8. sweater/HERE, 9. blazer/HERE

Godmorgen ladies! Nu lovede jeg jo med den nye flytning, at der blandt andet ville komme flere Ebay indlæg. Og man skal jo holde, hvad man lover.. so here you go ;) Et par af tingene har jeg vist Jer før, blandt andet nederdelen, men da den indtil nu har været udsolgt i sort og grå, tillader jeg mig at smide den på igen, da jeg ved at I var mange der gerne ville have fat i den, sidste gang jeg linkede til den. Husk at I altid kan læse min Ebay guide HER, hvis I er i tvivl om, hvordan man bruger Ebay, toldregler og meget mere. God dag allesammen <3

Good morning ladies! Here are some of my latest Ebay finds! I love surfing around Ebay, but it’s also kind of a jungle. You really have to know what your looking for. Is there something you can not live without?