ønskeseddel1. skull money bank/Urban Outfittes HERE, 2. scented candles/HERE (adlink), 3. old marble vases, 4. perfume/Acqua di Parma, 5. small copper “Hoptimist”/HERE, 6. pyjamas/River Island HERE (adlink), 7. lace bra/Calvin Klein HERE (adlink), 8. earrings/Jane Kønig HERE, 9. Chanel fashion book, 10. belt/SDLR HERE (adlink)

Om under en uge er det min fødselsdag og min familie er begyndt at spørge efter ønsker. Derfor tænkte jeg, at det var oplagt at dele nogle af dem med Jer, da I måske kan bruge det til inspiration til Jeres juleønsker? Nu vil jeg smutte ud og mødes med Birgitte. Ses senere, piger!

In less than a week it’s my birthday. Therefore I’ve made this small collage with some of my birthday wishes. Maybe you can use it as inspiration for your Christmas wishlist? Now I’ll go meet up with my friend, Birgitte, for lunch.. See you later, girls.