long cardiganCardigan/Asos HERE (adlink), tank top/H&M, pleather trousers/Nly Trend HERE (adlink), boots/Isabel Marant

Nåede lige at hapse et billede af dagens kluns i tusmørket, så det er blevet lidt grynet… Anyway – jeg ville lige nå at vise Jer min min nye cardigan! Elsker den allerede! Jeg har siddet herhjemme hele dagen og ordnet bilag, baah! Det er SÅ kedeligt, haha :) Men nu står den på kærestehygge… Christoffer kommer hjem her om lidt, så jeg vil smutte ned og handle til noget aftensmad og så skal vi i biografen senere (vild ungdom, haha!). Vi har dog ikke besluttet os for endnu, hvad vi skal se… Har I nogle forslag? :)

Sorry for the bad quality of the photo today, haha.. It was about to get dark outside, when I shot this outfit photo. Anyway, I just wanted to show you my new cardigan. It’s so cosy and I love it already! Tonight I have a date with Christoffer. We’re going to cook some nice dinner and later on we’re going to the cinema. Have a great Friday night, ladies!