smykkeskrin

Smykkeskrin og transparente bokse fra Søstrene Grene og keramik krukker fra necklace storage

Brug bagsiden af soveværelsesdøren til at gemme halskæder, tasker, hatte osv. af vejen. Vi har sat knager bagpå døren og væggen til begge dele. Synes det fungerer ret fint, når man ikke har så meget plads.

jumsuitjewelry storage

Christoffer og jeg har brugt det meste af dagen på at rydde op og gøre rent i lejligheden… – Der findes jo slet ikke sjovere ting man kan finde på at lave på sådan en lørdag…  Oh joy! Og den ene ting fører ofte til det andet og før man ved af det, har man kastet hele klædeskabet, samtlige smykker, dimser og dutter ud på gulvet i håb om at få ryddet det op og gjort det pænt. 5 timer senere, 1½ fyldt affaldssæk rigere og efter lidt “vrissen” af hinanden, fik vi ordnet det meste i lejligheden, haha.. Og som I kan se, fik jeg også sorteret mine smykker. Det føles rigtig rart at have styr på det. Og det gode ved at rydde op er de gamle, glemte skatte man opdager undervejs! Hvordan opbevarer I Jeres smykker?

Christoffer and I have spent most of the day at home cleaning up. I can not think of other fun things to do on a Saturday…(not!! Haha) – Oh joy! As you can see I also used some time on cleaning up my messy jewellery boxes, but now it all look good. It’s such a great feeling :) And best of all I found some jewellery that I had almost forgotten I had. How do you store your jewellery?