huemichael korsankle bootsstella mccartney sunglassesblazer jacketAdlinks: Jacket/Nly Trend HERE, denim shirt/Zara (old), T-shirt/Zara, leather pants/Anine Bing HERE (cheaper version HERE), boots/Notion 1.3 HERE, bag/Zara (old), sunnies/Stella McCartney, beanie/Asos HERE, watch/Michael Kors HERE, rings/Asos HERE 

Æv, hvor er weekenden gået hurtigt! Føler slet ikke, at det har været sådan rigtig weekend, men det har nok også noget at gøre med, at hele lørdagen stod på oprydning og rengøring, haha.. Til gengæld blev det også til en tur i biffen og se “Kvinden i buret” og den kan varmt anbefales, hvis I endnu ikke har set den. Jeg så halvdelen af filmen med hovedet gemt i Christoffers ærme, haha.. Den er utrolig spændende og til tider ret uhyggelig! Mangler også lidt nogle serier at følge med i her til vinter.. Har I nogle gode bud? God aften, piger!

Time flies by too fast these days! Can’t believe it’s Monday tomorrow! Here is some pics of today’s outfit. I like layering up these days. It’s both practical because of the cold and changing weather and also I think it looks quite cool and casual. :) Have a lovely evening, ladies!