ipad coversiphone coversIpad coveriphone coverJeg har glædet mig LÆNGE til at dele dette med Jer! Mit nyeste designsamarbejde! Et designsamarbejde med Nordic Concept, som består af en række Iphone og Ipad covers i ægte læder – to versioner med coating og to i “pony”. Som I efterhånden nok har regnet ud, er jeg vild med dyreprint og jeg var heller ikke længe om at bestemme temaet, da jeg blev spurgt om jeg ville designe disse covers :) Nogle af Jer har måske allerede luret dem i Inspirations store julekatalog, som udkom i weekenden? Det er her de bliver solgt – både i butikskæden og online HER til henholdsvis 199 og 299 kr. Jeg synes selv det er en ret god pris taget i betragtning, at de er i 100% læder. De passer både til Iphone 4 og 5 og til Ipad 2, 3, 4 og Air. Håber I kan lide dem..? Lad mig høre hvad I synes :) Jeg er ihvertfald rigtig glad for resultatet :)

I’ve been looking forward to share this news with you. My latest design collaboration with Nordic Concept that consists of a series of covers for Iphone and Ipad made in genuine leather. As you might have noticed, I’m pretty fond of animal print, so when I was asked to design these covers, it didn’t take me long to decide the theme :) They’re available in Inspiration and online HERE. Hope you like them… I’m very pleased with the result myself :)