fashion designerdesignerfesttaskerJeg har virkelig GLÆDET mig til at dele denne nyhed med Jer! Jeg kan nu løfte sløret for endnu et spændende designsamarbejde! Jeg har været så heldig at få lov til at designe endnu en taske for det danske taske og accessory mærke, Markberg. Først på året designede jeg min egen drømmetaske (se den HER), som var både praktisk, rummelig og stadig med kant og perfekt til skole og arbejdsbrug. Denne gang har jeg designet en “crossbody bag”, som er mere egnet til at tage med i byen, til julefrokost eller til hverdag hvis man ikke skal have så meget med. Den kommer i hele tre versioner og temaet er også hentet i dyreriget ligesom mine nye covers. Her er et lille smugkig på taskerne og i morgen kan jeg afsløre det hele for Jer og jeg både glæder mig og er meget spændt på at høre, hvad I synes om dem. Stay tuned…

I’ve really been looking forward to share this news with you. Soon I can reveal my latest design collaboration. I’ve had the fortune to design another bag for the Danish bag and accessory brand, Markberg. Earlier this year I designed my own “dream bag” – perfect for everyday use, work and for school (see it HERE). This time I’ve designed a crossbody bag that is more suitable for going out, Christmas parties, etc. It comes in three different versions and like my covers the inspiration is taken from the animal kingdom. Here is a tiny sneak peek and tomorrow I can reveal the new design to you and I’m REALLY excited to hear what you think of it :) Stay tuned…