leopard bagbagleo taskeAdlinks: bag/my design for Markberg HERE, leather jacket/Zara (old, similar HERE), jeans/Asos HERE, shoes/Nly Trend HERE, top/Forrest & Bob

Outfittet her er faktisk et par uger gammelt, fra en sen eftermiddag hvor jeg var på vej til fødselsdag. Jeg har bare ikke kunne udgive det før nu, da tasken jo ikke var offentliggjort endnu :) Jeg synes at leoudgaven her, står rigtig godt til denim. Det giver en fed kontrast. Nu vil jeg smutte en tur i Netto – har tænkt mig at overraske Christoffer med risotto i aften, så kryds lige fingre for at det lykkes. Det er normalt ikke mig der laver mad – jeg er en spade i et køkken, haha! :) Kig med senere, hvor der kommer nogle lækre basisfavoritter på bloggen.

This outfit is actually a couple of weeks old where I was on my way to a birthday bash. I just couldn’t show you guys, as the bag wasn’t released back then :) I actually think the leo version looks very good in combination with denim! :) Now I’ll go get some groceries – I’ll try to surprise Christoffer with a nice dinner tonight. Cross your fingers for me – I’m reallyyy bad at cooking, haha :) Stop by later, where I’ll post some everyday favorites.