camera filterphoto filterdiyJeg elsker at tage billeder og eksperimentere med dem. Mange af Jer spørger ofte, hvilket kamera jeg bruger og hvordan jeg redigerer dem. Selvfølgelig skal kamerat være i orden, hvis man skal tage gode billeder! Jeg har altid været fan af Canons spejlreflekskameraer. Men når det er sagt, vil jeg understrege at det er redigeringen efterfølgende, der sætter prikken over i’et. Jeg redigerer altid lyset og kontrasten i mine billeder, lægger filtre over osv. Men forleden fandt jeg på en idé, som I måske også kunne få gavn af?

Man kan nemlig lave sit helt eget filter ved brug af en gammel nylonstrømpe. Klip et lille hul i nylonstrømpen og træk den over objektivet på kameraet, så kun midten er synlig. Tilføj en hårelastik på toppen, så strømpen bliver på plads. Prøv Jer frem og se hvad der fungerer. Man kan få nogle ret fine effekter ud af det, som I kan se. Kun fantasien sætter grænser. Håber I kunne bruge mit lille photo filter tip :)

I love to take pictures and experiment with them. Many of you often ask what camera I use and how I edit my pics. Of course, you need a good camera to take good pictures. I’ve always been a fan of Canon’s SLR cameras. But another thing that is important and really makes a big difference, is how you edit them afterwards. I always edit the light and contrast in my pictures, adds different filters etc. But the other day I got an idea on how to make your own filter. The only thing you need is an old pair of stockings. Cut a small hole in the stockings and drag it over the lens of your camera, so only the center is visible. Add a hair elastic on top, so it stays in place. You get some pretty nice effects out of it. Only your imagination sets the limit. Hope you could use my little photo filter tip :)