nellyAdlinks: 1. lace dress/HERE, 2. pumps/HERE, 3. jeans/HERE, 4. jacket/HERE, 5. leather pants/HERE, 6. sweat pants/HERE, 7. cardigan/HERE, 8. cocktail dress/HERE, 9. skirt/HERE, 10. boots/HERE

Julen nærmer sig med hastige skridt og det er snart tid til at lave ønskesedler. Jeg tjekker næsten dagligt de største webshops for nye varer og forleden da jeg kiggede Nelly igennem for nyheder, faldt jeg over ovenstående items, som bestemt gerne måtte bo i mit skab. :) Måske lidt inspiration til ønskesedlen?

Christmas is just around the corner and soon it’s time to make wishlists. I almost check out all the big webshops on a daily basis and the other day when I stopped by Nelly to check out their new stuff, I stumbled upon all these nice items! I wouldn’t mind them in my closet! Maybe you can use it as inspiration for your own wishlist? :)