pony hair bagmarkberg taskemarkberg taskepony hair bagAdlinks: bag/my design for Markberg HERE, sweater/Asos (sold out, similar HERE and HERE), T-shirt/Part Two, leather pants/Anine Bing (similar HERE), boots/Notion 1.3 HERE, beanie/Asos (similar HERE), watch/Michael Kors HERE

Jeg var til julefrokost med pigerne i går og sikke en fest! :) Det var en super god aften, men lige så god aftenen var, lige så dårligt har jeg haft det i dag, haha.. Et miks af drinks, shots og vin er en farlig cocktail (bogstaveligt talt). Og så skulle jeg op og holde familiefødselsdag i dag… Men det var super hyggeligt på trods af tømmermændene og jeg er først lige kommet hjem igen :) Her har I et outfit som også er et par uger gammelt. Man skulle tro at jeg kun var ude på at spamme Jer med outfits med min nye taske, men jeg har bare brugt den utrolig meget på det seneste :) Skal nok vise nogle outfits uden den snarest! Hehe.. ;) Som I kan se på Instagram (@passionsforfashion), var min lille niece Lia også vild med tasken til fødseldagen i dag :D Kan I have en dejlig aften derude. Jeg vil smutte ind til Christoffer i stuen, smække benene op på sofaen og sætte en god film på. Vi ses i morgen <3

I went to a Christmas Party yesterday with the girls! It was such an amazing evening! We really had fun! But the hangovers today haven’t been as nice, I must admit… haha! Today I’ve celebrated my birthday with my family and I just got home. As you can see on Instagram (@passionsforfashion), my little niece Lia was a fan of my new bags too.. SO cute ;) I just wanted to show you guys this outfit, that’s actually a couple of weeks old. Have a great evening, ladies!