lampe fra marokkocashmere sætElsker mit bløde cashmere sæt fra “sutskorisotto Det har været en dejlig weekend, som har stået på både fest med pigerne og familiehygge – lige som jeg bedst kan lide det! Hvad har I brugt Jeres weekend på? :) Her er et par random billeder fra den seneste uges tid, hvor den, udover en masse arbejde, har stået på hygge herhjemme. En god ting ved, at det er ved at blive mørkt, er den hyggelige tid med stearinlys, tykke sokker og gode film og serier. Og så er jeg også begyndt at øve mig lidt i at lave mad, haha.. Som tidligere nævnt er jeg virkelig en spade i et køkken, men forleden formåede jeg dog at lave svamperisotto med tilhørende kylling svøbt i seranoskinke. Og som nogen af Jer måske har set på Instagram (@passionsforfashion), lavede jeg i går græskarsuppe, som også blev ret vellykket.. Øvelse gør mester, haha!

It’s been a nice weekend with both the girls and my family! Just the way I like it. Here are a few random shots from the past few days… Candlelights and nice home cooked dinners. Can’t get enough of that. Hope you had an amazing weekend too! :)