morgenmadMorgenmad på sengen.. Lucky girl :) new zealand bootsFutter rundt herhjemme i mine yndlings weekendDet var noget af en julefrokost i går med Day Birger et Mikkelsen. Både Ida Corr, Jokeren og Simon Juel kom og optrådte, som I måske har set på Instagram (@passionsforfashion)? Senere tog vi videre på den nye natklub, Sunday.. Det kan godt mærkes i dag, haha! Det var virkelig sjovt, men tømmermændene føles dog knapt så sjove i dag og jeg har ikke rigtig fået udrettet noget konstruktivt i dag. Jeg var dog så heldig, at blive vækket med morgenmad på sengen af Christoffer og om lidt skal vi i Ni’mat Spa, som han har givet mig i fødselsdagsgave. Perfekt på en tømmermændslørdag. :)

I øvrigt, tak for hjælpen med at vælge kjole og frisure i går. Jeg endte i den første kjole med pailletter fra 2ND DAY og med håret nede med en masse krøller i som jeg viste Jer forleden HER, som de fleste af Jer stemte for. Ses senere, ladies!

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

It was a great Christmas Party yesterday with Day Birger et Mikkelsen!! The hangovers don’t feel as great today though. Haha.. Christoffer woke me up with breakfast in bed and in an hour we’re going to visit a spa near by. Can’t wait for that. Perfect on a lazy Saturday. It is his birthday gift for me. :) Btw, thanks for helping me choose a dress and a hairdo yesterday. I ended up wearing the sequin dress and my hair down with lots of curls like HERE. See you later, babes!