camel coatblogbeige frakke

Coat/Hoss Intropia (similar HERE, adlink), sweater/Zara HERE, jeans/my design for 2nd Day, bag/my design for Markberg HERE, boots/Zara (old, similar HERE adlink), beanie/Asos (old, similar HERE adlink)

Jeg var kun lige kommet hjem fra arbejde hos Day i dag, da det bankede på døren og udenfor stod min søde mor med en stor pakke og smilede :) Elsker uventede gæster og ikke mindst uventede gaver. Vi kørte en tur til Jægersborg Allé og kiggede lidt butikker. Uh, der er altså mange fristelser i det område, men det meste er også ret så pebret, så vi holdt os i skindet.. Og så lokkede jeg desuden min mor til at tage billederne her :) Kan I have en dejlig aften, piger!

I had just entered the door this afternoon when my doorbell rang and outside stood my mom with a big package :) I love to have unexpected guests and not at least unexpected presents :) We drove to a city near by and went to a few shops. So cosy! I also got my mom to shoot these pics :) Have a lovely evening, girls!