shearling jacketAdlinks: T-shirt/New Look HERE, boots/Asos HERE, jeans/Nly Trend HERE, necklace/New Look HERE, bra/Calvin Klein HERE, perfume/Chloé HERE, shearling jacket/Pull & Bear HERE, bag/my design for Markberg HERE

Jeg sidder i toget på vej til Silkeborg. Jeg skal nemlig over og besøge Marie Louise (som I har mødt før HER, HER og HER), som er hos hendes forældre i øjeblikket, og samtidig se hendes søsters fine skobutik, Thaysen/Christensen. Jeg ville ikke have haft noget i mod at hoppe i dette outfit i dag. Jeg er inde i en periode, hvor jeg er vild med det rå look og derudover ville det være yderst behageligt til togturen :) Ses senere, piger!

I’m on my way to Jutland by train to visit my friend Marie Louise (who you have meet before HERE, HERE & HERE) and at the same time stop by her sister’s nice shop, Thaysen/Christensen. I wouldn’t mind wearing this outfit today – I like the raw look at the moment and at the same time it’s comfy to wear when you travel. See you later, girls!