draped skirt

Adlinks: 1. Vero Moda/HERE, 2. Vila/HERE, 3. Nly Trend/HERE, 4. Pieces/HERE, 5. Pieces/HERE, 6. Pieces/HERE, 7. Vero Moda/HERE, 8. Asos/HERE, 9. Vero Moda/HERE

Det er som om, at den draperede nederdel er gået hen og blevet en klassiker og et item der næsten bør tilføjes enhver piges basisgarderobe. Jeg ejer selv et par stykker og jeg må også ærligt indrømme, at de ofte redder mine morgener, når jeg ikke ved hvad jeg skal tage på. Man kan altid tilsætte en chunky sweater og et par biker boots for et afslappet hverdagsoutfit med kant. Det virker hver gang. Jeg har her fundet 9 bud på fine, draperede nederdele til overskuelige priser. Jeg har selv nummer 8 og eeelsker den! :)

The draped skirt has almost become a classic piece and an item every women should have in their wardrobe. I have a few myself and I must admit, that they often save me in the morning, when I don’t know what to wear. You can always combine it with a chunky sweater and a pair of biker boots – it looks effortlessly cool and works every single time! Here are nine suggestions on cool, draped skirts at a reasonable price level! :)

P.S. Today you can get 15% off on EVERTHING on Nelly.com HERE by entering the code “VIPCHRISTMAS” with a minimum spend of 900 DKK.