juleønsker1. camera/Canon Eos 100D HERE, 2. makeup brushes/Chanel HERE, 3. sweater/Acne HERE, 4. cami/Zara HERE, 5. perfume/D&G HERE, 6. lamp/Tom Dixon HERE, 7. shearling boots/Isabel Marant HERE, 8. candle stick/Hay HERE, 9. flowerpot/Skjalm P HERE, 10. mineral foundation/Tromborg HERE, 11. bra/Pieces HERE

Flere af Jer har spurgt efter inspiration til juleønskerne, så derfor tænkte jeg, at det ville være oplagt at dele min egen ønskeliste med Jer :) Som I kan se, er ønskerne meget blandede, men mest af alt ønsker jeg mig et nyt spejlreflekskamera (eller måske mere realistisk – et tilskud til det, haha). Mit nuværende Canon Eos 450D er ved at være rigtig slidt og gammelt og det gjorde det ikke bedre, at jeg tabte det på gulvet sidste år, så jeg trænger virkelig til et nyt. Canon har været så søde at låne mig det nye Canon Eos 100D til test og jeg må sige, at jeg har været yderst begejstret for det! Ikke nok med, at det både vejer og fylder væsentligt mindre end mit gamle, så tager det virkelig også fantastiske billeder (det er dette kamera jeg har skudt alle billederne med til bloggen de sidste par måneder). Så det må være nummer 1 på ønskelisten! I kan finde det HER. Derudover måtte blondetoppen, nogle af de fine interiørsager, make-up penslerne og støvlerne også gerne havne under juletræet… Eller faktisk bare gerne det HELE, haha.. Dear Santa! :) Hvad ønsker I Jer mest af alt til jul?

Several of you guys have asked if I could share my Christmas wish list with you, so here you go :) I have a lot of wishes, but the biggest of them all is a new SLR camera! My current Canon Eos 450D camera is very old and since I dropped it on the floor last year, it hasn’t been the same. The last couple of months I’ve borrowed and tested the new Canon Eos 100D from Canon and I’ve been very pleased with it! It’s much smaller and lighter than my old camera and it takes better pictures! After I’d been testing it, I know that this is the camera I want. So dear Santa…!! ;) You can find it HERE. Also, I wouldn’t mind the lace cami, the interior stuff, the make-up brushes and the boots under the Christmas three.. Or actually, I wouldn’t mind having all of it, haha.. What is your biggest wish for Christmas?