modebloggerisabel marant bootsstatement necklacebeanie

Adlinks: bomber jacket/vintage (similar HERE), tank top/Isabel Marant pour H&M (similar HERE), jeans/Asos HERE & HERE, boots/Isabel Marant (similar HERE), beanie/Asos HERE, necklace/New Look HERE

Hvor er det dog pludselig blevet meeeegaaaa koldt og ikke mindst glat udenfor! Jeg startede dagen med at stå på halen ned ad trappen foran hoveddøren.. PINLIGT! Der skete heldigvis ingenting, men man skal virkelig passe på i disse dage :) Jeg var iført nye, skinny jeans fra Asos og en gammel vintagejakke, som jeg engang fandt på et loppemarked for et par år siden. Kan I have en skøn aften, piger!

It has suddenly got reeeaaalllyyy cold here in Denmark and also very slippery! I started my day falling down the steps at our front door.. EMBARRASSING! Luckily, nothing happened, but you really have to take care these days :) I was wearing new, skinny jeans from Asos and an old vintage jacket that I bought at a local flea market a couple of years ago. Have a lovely evening, girls!