shopusa

Har I nogensinde hørt om Shopusa? Jeg har faktisk skrevet om det før (HER), men det er ved at være lææænge siden. Det er et super smart koncept, hvor man kan handle varer fra USA, som ellers ikke bliver sendt til DK. Reglerne er ganske enkle. Man registrerer sig hos ShopUSA helt gratis og uforpligtende og man får derved en adresse hos dem i USA. Når man så køber en vare fra USA på nettet, oplyser man ShopUSA’s forsendelsesadresse og det suite nummer man modtager ved tilmeldingen. Pakken bliver så sendt til ShopUSA, som derefter sørger for at få den fragtet videre til Danmark og få den fortoldet og der kommer derved ingen uforudsete omkostninger på varen. Det er virkelig smart, hvis man har forelsket sig i noget fra et site, hvor de ikke shipper til Danmark.

Jeg har været så heldig at få lov til at udlove et gavekort på hele 1000 kr, som man kan shoppe amok for gennem ShopUSA. Det eneste I skal gøre for at deltage er at signe op til ShopUSA’s nyhedsbrev HER og derudover smide et link i kommentarfeltet til noget fra USA, som I vil bruge pengene på, hvis I vinder.

Vinderen findes d. 10. december.

Sorry guys, this competition is for my Danish readers only! :)

(Sponsored by ShopUSA)