vinterfrakkefashion bloggers

Adlinks: coat/Zara (old, similar HERE & HERE), sweater/Asos HERE, skirt/H&M (old, similar HERE), boots/Isabel Marant (similar HERE), bag/my design for Markberg HERE

I er så stille for tiden… Er I her stadig? :) Eller har I travlt med at købe julegaver og drikke glögg? Jeg beklager, at der har været lidt bøvl med bloggen på det sidste. Som I nok har lagt mærke til, har jeg skiftet design og det har forårsaget en del problemer. Billederne har haft underlige proportioner, kategorierne, mit arkiv og søgefunktionen har ikke fungeret, osv. osv.. Det skulle være fikset nu, men sig endelig til, hvis I oplever, at noget ikke virker som det skal. Håber stadig I hænger på derude :) Og i samme omgang vil jeg benytte lejligheden til at spørge Jer om noget.. – Hvad vil I se mere/mindre af? Hvilke indlæg foretrækker I og er der noget I går om mangler her på bloggen? Shoot!

You’re so quiet at the moment.. Are you still here? :) Or are you busy buying Christmas presents? I’m sorry that there has been some problems with the blog lately. As you might have noticed, I have changed the blog design and it have caused some difficulties. The pics have been reeeeaaaalllly long and my archive, categories and search function hasn’t been working properly. It should be fixed by now, but pls tell me if something isn’t working! At the same time I want to ask you something… – What blog posts do you want to see more/less off on the blog? What subjects do you prefer? Shoot!