christina dueholm

Glædelig 2. søndag i advent, allesammen! I er flere der har efterspurgt en giveaway med den taske, som jeg netop har designet for Markberg. Og hvad I ønsker, skal I få :) I samarbejde med Markberg udlover jeg nemlig et styks valgfri “Animal crossbody bag” til en heldig vinder. Det eneste I skal gøre for at deltage er at smide en kommentar med hvilken taske I helst vil vinde a disse tre versioner og derudover følge Passions for Fashion og Markberg på Facebook HER og HER. Vinderen kåres på fredag d. 13. december! :)

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Happy 2nd Sunday of Advent, everybody! A lot of you have asked for a giveaway of the bag that I’ve designed for Markberg! So here you go! In collaboration with Markberg I can now give out one “Animal cross body bag” of your choice to a lucky winner. To participate in the competition you have to drop a comment with your name and tell me which bag you would like to win. Moreover you have to follow Passions for Fashion and Markberg on Facebook HERE and HERE. I will announce the winner of the bag the 13th of December!