messy ponytail copy

Som tidligere nævnt er jeg ikke så god til lave fine og anderledes frisurer i hverdagen. Det hænger stort set altid bare løst eller er i en normal knold/hestehale. Og det er egentlig lidt ærgerligt, når jeg endelig er ved at have fået en hårlængde, hvor man kan lave mange fine frisurer. I er sikkert mange der kan nikke genkendende til det? Men en frisure som jeg er blevet lidt vild med, er en rodet hestehele. Det ser casual og cool ud og næsten som om du lige er stået ud af sengen. Et look som jeg synes fungerer til de fleste langhårede piger :) Et pift hårspray eller saltvandsspray does the trick :)

As mentioned earlier I always have my hair down or in a simple ponytail/bun. It’s a bit of a shame as my hair finally has grown long! One hairdo that I’m very fond of at the moment is the messy ponytail! It’s actually pretty simple to make and takes no time – a hairspray or a salt water spray is your friend in this case! :) It looks casual and cool and almost like you just got out of bed. Love it!

(Photo credit: Pinterest)