boligindretning

Beklager den sene opdatering i dag. Mit internet har drillet, så det har ikke rigtig været muligt at uploade noget. Her er en omgang boliginspiration med elementer, som jeg selv er vild med i øjebliket: marmor, kobber, pink og læder. Christoffer og jeg kan godt blive enige om, at læder og kobber er fedt, men han er ikke så vild med idéen om pink og marmor: “Øh, marmor er da sådan noget kun gamle mennesker har?” – og pink er selvsagt ikke lige hans yndlingsfarve. Men jeg synes nu at disse fire ting passer ganske godt sammen og giver en fed kontrast til hinanden. Jeg må vist drømme videre om den lyserøde sofa, suk :) Se mere boliginspiration HER, HER og HER.

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

I’m sorry for the late update today. My internet hasn’t been working, so I haven’t had the chance to upload anything before now! Here you have some interior inspiration with elements that I’m really fond of at the moment: marble, copper, pink and leather. Christoffer and I can agree on that leather and copper is cool, but he’s not so crazy about pink and marble: “Isn’t marble something that only old people have?” – and pink is obviously not his fave colour. But I think that these four things goes very well together and gives some contrast. Well, I guess I have to keep dreaming of that pink couch :) Find more interior inspiration HERE, HERE and HERE.

(Photo credit: Pinterest – follow my profile HERE)