nytårskjole
Det var så hyggeligt at være på juleshopping med min søde mutti i dag i København. Vi fik kigget i en masse butikker og købt lidt julegaver. Hvorfor er det ofte sådan, at man kommer til at købe gaver til sig selv under juleshoppingen? Jeg kom ihvertfald hjem med flere ting til mig selv, end gaver til min kære familie, hovsa! :) Det var også planen, at vi ville en tur i Tivoli her til eftermiddag, men der var sindssygt mange mennesker og umuligt at finde en parkeringsplads, så vi endte med at udskyde det til en anden dag. Har nogen af Jer været i Tivoli endnu og set de fine lys og julepynt? Er det værd at tage derind?

Jeg endte med blandt andet at købe kjolen på billedet her. Den er fra Zara, kan findes HER og koster 459 kr. Synes den er så fin i silhuetten og blondestykket sætter lige prikken over i’et. Jeg overvejer at tage den på til nytår, som vi skal fejre med Christoffers venner, som jo efterhånden også er mine venner :) Jeg synes det er så svært det med nytårsaften. Man kører det op til at blive “årets fest”, men de fleste gange bliver det “årets flop”, da man har sat forventningerne alt for højt! Har dog på fornemmelsen, at det nok skal blive rigtig hyggeligt og sjovt i år :) Hvad skal I til nytår?

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

It has been so cosy to do some Christmas shopping with my mom today! Why do you always end up buying presents for yourself, when you’re supposed to buy Christmas presents for your family and friends? Haha.. Nevertheless, I ended up buying more for myself than for my family, OOOPS! Among other things, I bought this nice black dress from Zara (get it HERE). I think I’ll wear it for New Year’s Eve, that we’re gonna celebrate with Christoffer’s friends! What are your plans for New Year’s Eve?