I sidste uge var jeg som sagt i Silkeborg for at besøge min veninde, Marie Louise, og se hendes søsters fine skobutik, Thaysen/Christensen. Marie Louise har altid talt meget om både sin søster og butikken og jeg har længe været yderst misundelig på alle Marie Louises fine sko, smykker og tøj fra hendes søsters butik. :) De var et virkelig hyggeligt visit og nøj, hvor var der bare mange fine sko, smykker og tøj! Heldigvis har Thaysen/Christensen også en online shop, så hvis der er noget der frister, kan I finde det hele lige HER. :)

skobutik silkeborg

Mette, som ejer Thaysen/Christensen, og jeg :)
ash

De fedeste støvler fra Ash, bjørg jewelrybjørgThaysen/Christensen forhandler også en masse LÆKRE smykker! Jeg er selv fuldstændig pjattet med Bjørg. I kan finde det online HER, hvis det skulle have interesse.
gestuzDe har også et lækkert udvalg af tøj, wedge boots

Støvler fra Gestuz maria black

De forhandler også en masse lækre smykker fra Maria Black, pura lopezDe fineste frynsestøvler fra Pura Lopez HER og en super cool statement halskæde fra Blond HER.
vinterstøvlerfestsko

Fine øreringe fra Bjørg, HER, og lækre pumps fra Pura Lopez, HER.

Thaysen/Christensen er virkelig en hyggelig lille butik og jeg kan godt forstå, hvorfor Marie Louise ofte bliver fristet til at købe noget derinde :) Jeg måtte også have et par ting med hjem! :) I kan som sagt finde alt online HER, men ellers kan jeg varmt anbefale Jer at slå et smut forbi butikken, hvis I er i nærheden af Silkeborg. Min mor er lige kommet på besøg og om lidt skal vi ud og kigge efter julegaver og en tur i Tivoli :) Glæder mig. Ses senere, piger!

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

Last week I went to Jutland to visit my friend, Marie Louise, and to stop by her sister’s little shoe shop, Thaysen/Christensen. It was such a nice shop and there were A LOT of temptations, as you can see in the pics :) They also have an online shop HERE, where you can find everything from above and much more. My mom have just arrived – we’re going to buy some Christmas presents today. So cosy! See you later, girls!