bjørgjane kønig

crystal ring

Jeg har en ting for rose gold. Specielt er det flot om sommeren, når man har lidt kulør, men synes nu også sagtens, at man kan bruge det om vinteren. Det er rigtig fint af mikse forskellige smykker i rose gold eller med smykker i oxideret sølv. Det giver en helt anden effekt! Super cool! Her er mine favoritter pt! Den med krystallerne er fra Bjørg og kan findes HER. Jeg har længe gået og sukket efter Bjørg smykkerne, og da jeg så det “in real life” hos Thaysen/Christensen, blev trangen til at få fingre i noget af det ikke ligefrem mindre :) V-ringene og skjoldringen er også favoritter – de er fra Jane Kønig og kan findes HER.

Kan I have en dejlig aften, piger! Herhjemme står den på “The walking dead” i sofaen, med dynen trukket helt op under næsen og Christoffer ved min side :) Den er skide uhyggelig den serie. Ved ikke hvordan jeg er blevet afhængig af det zombielort, haha! Hvis der var nogen der havde fortalt mig, at det var en serie fyldt med zombier, så havde jeg aldrig givet den en chance, men jeg kunne ikke lade være med at se lidt med på sidelinjen, da Christoffer begyndte at se den :) Og nu er jeg jo NØDT til at se hele sæsonen! Har I set den? :)

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

I have a thing for rose gold! It so beautiful – especially in the Summer when you have a little tan! :) I like to mix different jewelry in rose gold, but also I like to mix it with oxidized silver. It adds some contrast to it! The crystal ring is from Bjørg and is available HERE and the V-ring and the chunky ring is from Jane Kønig and can be found HERE. Have a great evening, ladies!