boozt
Adlinks: 1. skirt/HERE, 2. boots/HERE, 3. bra/HERE, 4. jumpsurt/HERE, 5. sweater/HERE, 6. wedge boots/HERE, 7. skirt/HERE, 8. leather pants/HERE, 9. sweatpants/HERE, 10. boots/HERE

Hej piger! Jeg har lige fået en mail, som jeg er nødt til at dele med Jer :) I dag (og KUN i dag) holder Boozt VIP udsalg HER, hvor I kan spare 30% på alle udvalgte styles! Og der er MANGE fine sager! Rabatkoden som I skal bruge er “VIPSALE”. Ovenfor er nogle af mine favoritter og hvis det ikke var fordi, at jeg har brugt alle mine penge på julegaver, så havde jeg klikket nogle af tingene hjem! Happy shopping ;)

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

Hi girls! Today Boozt is having a VIP sale HERE where you can save 30%! But it’s ONLY today! The discount code is “VIPSALE”. There are many nice items :) If I hadn’t spent all my money on Christmas presents, I would definitely click home some of these styles! :)