nelly
Adlinks: 1. shirt/HERE, 2. pullover/HERE, 3. T-shirt/HERE, 4. bra/HERE, 5. pullover/HERE, 6. dress/HERE, 7. jumper/HERE, 8. boots/HERE, 9. jacket/HERE, 10. peplum top/HERE, 11. top/HERE

Hej piger! Jeg har en dejlig søndagsnyhed til Jer. Hvis I ikke allerede har brugt alle pengene på julegaver, så kan I med fordel smutte ind hos Nelly HER og shoppe VIP udsalg, inden det åbner for alle andre i morgen! Koden I skal bruge for at komme til udsalget er “PASSIONSFORFASHION”. Ovenfor er nogle af mine favoritter! Happy shopping! :)

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Hi girls! If you haven’t spent all your money on Christmas presents, you should go check out Nelly’s VIP sale HERE before it opens up for everyone else tomorrow! The code that you have to type to enter the sale is “PASSIONSFORFASHION”. Above are some of my favorites! Happy shopping! :)

vip sale