anine binglædertaske copyskindbukserashAdlinks: bomber jacket/Isabel Marant (similar HERE), T-shirt/Stig P (similar HERE), leather pants/Anine Bing HERE (cheaper version HERE & HERE), boots/Ash HERE, bag/Zara (old, similar HERE), belt/Heartmade HERE

Godmorgen med Jer ;) Ih, nu er det snart jul! Har I fået klaret alle julegaverne? Jeg fik købt de absolut sidste i går og fik også pakket det hele ind, så nu kan julen bare komme an! Om lidt vil jeg smutte hjem til Marie-Louise, sammen med vores veninde Mia, som er hjemme fra London, og ønske god jul :) Her er et outfit fra forleden – rimelig råt og bikerchick-agtigt :) God dag, piger!

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Good morning everyone! Wee, now it’s soon Christmas! Are you ready for it? Have you bought all your Christmas presents? I bought the absolutely last ones yesterday. So now I’m totally ready! ;) Now I’m going home to Marie-Louise with my friend Mia to say “Happy Christmas”. We haven’t seen Mia for a while, as she lives in London. Looking forward to that. Have a fab day, girls!