studded shoesballerinasko
Christoffer og jeg holdt som sagt ikke jul sammen, så jeg var så heldig at få min julegave allerede i går morges :) …Og se lige hvad der var i pakken! De fine nittesko, som jeg bloggede om forleden lige HER. Der er vist en der følger flittigt med på bloggen ♥ Har I fået noget af det, som I ønskede Jer? Og havde I en dejlig juleaften? Vi hyggede os rigtig meget her hos min mor og efter maden endte vi med at gå ned og spille et slag bordtennis i kælderen, haha! :) Nu vil vi smutte ud og gå en tur. Kan I have en dejlig dag, piger ♥

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

Christoffer and I didn’t celebrate Christmas together, so I had the fortune to get my first Christmas present already yesterday morning! :) And look what was inside the package! …The cool studded flats, that I blogged about HERE. I guess someone is following my blog pretty often ♥ Did you get any of the things that you wished for? And did you have a cosy evening with your family? :)