skinny jeansleopard bagmarkberg taske
Adlinks: leather jacket/Zara (old, similar HERE), vest/Stella Nova HERE, sweater/Asos HERE, jeans/Uniqlo (similar HERE), boots/Isabel Marant (old, similar HERE), bag/my design for Markeberg HERE, belt/Heartmade HERE, sunnies/Stella McCartney (similar HERE)

Godt nytår allesammen! Jeg håber at I alle havde en super aften i går og kom godt ind i det nye år! Christoffer og jeg fejrede nytår i selskab med nogle af hans gymnasievenner. Det var virkelig hyggeligt og sjovt og først ved 5-tiden tog vi en taxa mod Østerbro. Som I måske allerede har set på Instagram (@passionsforfashion), så vågnede jeg op ved synet af en vis fyr liggende ved siden af mig stadig iført hvid skjorte og butterfly.. Haha! Så ved man med sikkerhed, at det har været en god aften! Her er et par billeder af gårsdagens outfit fra før jeg hoppede i denne kjole :) Hav en dejlig aften, piger! Her står den på “En kongelig affære” i flimmeren.

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Happy New Year everyone! I hope you all had a blast last night! Christoffer and I celebrated the evening with some of his high school friends and what a night.. We had so much fun :) As you might have seen on Instagram (@passionsforfashion), I woke up with Christoffer sleeping next to me still wearing his white shirt and butterfly, haha.. Then you know for sure, that it has been a good night :) Here are a few pics of yesterday’s outfit before I put on this dress :) Have a lovely evening, girls!

 

modeblogprisen