smykkeskrinsmykkeopbevaring
Jeg har tidligere vist Jer noget af det jeg fik i julegave i år HER og HER. Jeg også så heldig at få dette fine smykkeskrin af min søde mor. Det var ikke noget, som var på min ønskeliste – hun havde selv fundet det i en lille, hyggelig butik i Hørsholm :) Elsker at få gaver, som man ikke har ønsket sig, men som alligevel rammer plet! :) Er det ikke fint? Jeg har googlet mig frem til, at man bl.a. kan købe det HER og HER. I kan i øvrigt se, hvordan jeg ellers opbevarer mine smykker HER. :)

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

I’ve already shown you some of my Christmas presents HERE and HERE. I was so lucky to get this cute jewellery box from my sweet mom as well. Isn’t it cool? Love the vintage look :) It wasn’t on my wish list – she had found it herself! I love getting presents, that aren’t on my wish list. And this one is just spot on! You can get it HERE and HERE online. Besides that you can see how I keep the rest of my jewellery HERE. :)

 

modeblogprisen