modeblog

Adlinks: bodystocking/Pieces HERE, clutch/Asos HERE, sweater/River Island HERE, necklace/Jane Kønig HERE, leather pants/Selected Femme HERE, boots/Zara HERE, coat/Part Two HERE

Jeg ville ikke have haft noget i mod at være hoppet i ovenstående outfit i dag – blødt, behageligt og varmt, men stadig cool! :) I dag har den stået på arbejde og lidt træning og i aften har Christoffer inviteret mig ud og spise. Hyggeligt! :) Håber også at I nyder weekenden!

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

I wouldn’t mind wearing this outfit today – warm, comfy and casual, but still cool! :) Today I’ve been doing some work and also I went to the fitness center for an hour and tonight Christoffer has asked me to go out for dinner with him. So cosy! Hope you are enjoying your weekend too! :)

 

modeblogprisen