skinny jeansacne almaarmyjakke
Adlinks: jacket/Day Birger et Mikkelsen (similar HERE), sweater/Zara (similar HERE), jeans/my design for 2ND DAY (similar HERE), sunglasses/Asos HERE, boots/Acne

Jeg lokkede min mor til at skyde dagens outfit på trods af bidende kulde og stiv modvind, haha :) Hun er altså sød hende min mor. Jeg synes virkelig det har været koldt i dag! Glæder mig sådan til Filippinerne om under to uger! :) Nu vil jeg smutte hjem til hende her og søndagshygge. Kan I have en skøn aften, piger!

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

I convinced my mom to shoot these outfit pics today despite of the cold and windy weather! Haha :) It has really gotten cold here in Denmark and I think I have to wear my Winter jackets again soon! :) Have a lovely evening, ladies! I’m gonna spend mine with this sweet girls! :)

 

modeblogprisen