ebay1. sweatshirt/HERE, 2. wallet/HERE, 3. skull bank/HERE & HERE, 4. coat/HERE, 5. necklace/HERE, 6. sweater/HERE, 7. statement earrings/HERE, 8. sunglasses/HERE, 9. clutch/HERE

Så blev det tid til endnu en omgang “Ebay goodies”. Er der noget I bare må eje denne gang? :) Jeg overvejer pungen eller sweatshirten! Husk at I altid kan læse min Ebay guide HER, hvis I er i tvivl om, hvordan Ebay fungerer, toldregler og meget mere. Hvis I selv er faldet over noget lækkert på Ebay, så er I mere end velkomne til at dele det i en kommentar :) Se mine seneste “Ebay goodies” indlæg HER, HER og HER.

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

It’s time for some “Ebay goodies”. Is there something that you just can’t live without this time? :) I’m considering to go for the wallet or the sweatshirt! :) If you have stumbled upon some nice Ebay stuff, please share it along with your comment :) See more “Ebay goodies” blog posts HERE, HERE and HERE.

 

modeblogprisen