panasonic
Today’s snapshots with Panasonic “Lumix GM1”. Read more about the camera HERE.

Jeg tester i øjeblikket DETTE kamera fra Panasonic “Lumix GM1”. Et lækkert, lille hybridkamera som har den perfekte størrelse til at tage med overalt. Jeg har i dag skudt lidt snapshots med kameraet for lige at vise Jer kvaliteten af billederne. Ikke dårligt, vel? :) Det tager også virkelig gode billeder indendørs. Det er svært at tage billeder i “lampelys”, når det er mørkt udenfor, da de ofte får et gult skær, men det er faktisk ikke noget problem med dette kamera. Desuden kan man skifte objektiv på kameraet som på et spejlreflekskamera. Ret så smart! Bare et lille tip, hvis I går og leder efter et lækkert kamera i taskestørrelse.

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

I’m testing THIS camera at the moment from Panasonic “Lumix GM1”. I shot a few snapshots today to show you the quality of the photos. I’m pretty amazed by the quality despite of its’ small size! It also takes really good pics in indoor lightning. Normally it’s quite difficult to shoot pics indoor when it’s dark outside without getting that yellow glow, but it’s not a problem with this camera! Just a small tip if you’re looking for a new, small camera :) Love it. 

 

modeblogprisen