Det er vist ved at være på tide, at kigge tilbage på året der gik og reflektere lidt over tingene. Der er sket enormt meget i 2013 – det har både været et spændende, begivenhedsrigt, travlt og yderst lærerigt år på mange måder. Ved udgangen af året havde bloggen rundet 2.700 indlæg, 89.000 kommentarer og ca. 1 million unikke besøgende i løbet af året. Tænk at I er 1.000.000 mennesker, der har klikket Jer ind på min blog i 2013? Det kan jeg næsten ikke forstå! :) Men jeg er enormt taknemmelig og meget ydmyg over, at I har lyst til at læse med her hos mig! Meget mere end I aner! ♥
christina dueholmI starten af året sagde min veninde Nicoline til mig: “Christina, det her år skal være vores år, det har jeg bestemt mig for!”. På mange måder føler jeg, at det er gået i opfyldelse, men det har også krævet hårdt arbejde… Lad os se på lidt af det der er sket i år, som også I har været med til at gøre til en realitet. ♥

Jeg har virkelig fået lov til at udleve min drøm om at bruge min uddannelse som designer – at tænke kreativt på en anden måde. 2013 var året hvor jeg kunne skrive hele 3 designsamarbejder på cv’et. Det var virkelig “a dream come true” at få lov til at få sine idéer ud i verden. Jeg må stadig knibe mig selv i armen nogen gange. Jeg føler mig ekstremt heldig!
designsamarbejde copyJeg designede i 2013 hele to tasker for det danske taske og accessory mærke, Markberg. En rummelig hverdagstaske og en crossbody bag! Er det ikke enhver piges drøm, at få lov til at designe sine egne tasker? Jeg blev ihvertfald meget glad, da der dumpede en mail ind fra Markberg med overskriften: “Designsamarbejde?”. Det er sådan en fed fornemmelse at se sit eget design hænge i butikkerne! Og ikke mindst en kæmpe 3 meters poster i Magasin med mig og tasken! Surrealistisk…
markberg1markberg2Derudover designede jeg en tøjkollektion for 2ND DAY! Det var virkelig også et drømmescenarie for mig. Jeg har arbejdet hos Day Birger et Mikkelsen i over 3 år, men det var selvfølgelig i forbindelse med bloggen, at jeg fik denne mulighed. Det var virkelig, virkelig fedt at få lov til og ikke mindst at se piger på gaden gå rundt i ens eget design! Jeg glemmer heller aldrig synet af alle de mennesker der væltede ind i Day Birger et Mikkelsens flagship store, da vi åbnede til lanceringen af min kollektion. Vildt.
2nd daySidst men ikke mindst designede jeg Iphone/Ipad covers for Nordic Concept, som bliver solgt i Inspiration! Det var også virkelig en spændende mulighed og jeg fik lov til at tænke kreativt på en helt ny måde! Jeg får stadig helt gåsehud, når nogen af Jer søde læsere tagger mig på Instagram med Jeres nye cover :)
ipad-covers iphone-covers2013 var også et år fyldt med en masse spændende rejser. Jeg var i New York med British Airways, i Antwerpen med Visit Flanders, i Goa med min mor, i Puerto Banus med pigerne, i Barcelona med Christoffer, i Hamburg med min mor og 3 gange i Stockholm i forbindelse med bloggen. Jeg elsker virkelig at rejse! Ja, hvem gør ikke det? ;)
GOAnew york copyI løbet af året blev det også til en del spændende samarbejder. Blandt andet med Gina Tricot i Stockholm, hvor vi skulle filme en video til deres sommerkampagne.
ginatricotphotoshoot-gina-tricotbomberjakke

[youtube tcN4SsEBYCI 850 550]

Desuden havde jeg et større samarbejde med Pantene kørende, hvor jeg (og forhåbentlig også Jer) blev en del klogere på hår og hvordan det behandles bedst muligt.
fashionblogpantene treatoverJeg nåede også at vise Jer over 180 outfits i løbet at året og her er nogle af dem…
leopard-bagzarapart-two-sweater1hoss-intropiavinterfrakkesandro-shoeshoss-intropia pantsasos-sweatshirtisabel-marant-hm-topveromodasatchel-bagparttwoHM-leather-bagblue-flowersblomstret-sætkaren-by-simonsenfloral-jeanschunky-sweater2013 var også året, hvor jeg sagde min kontrakt op hos Bloggers Delight og rykkede over til det svenske blognetværk, Spotlife, for at danne fællesskab med nogle af skandinaviens største bloggere som Angelica Blick, Fotballfrue og Blondin Bella. Det var en stor beslutning, men det føles helt rigtigt og jeg er glad for, at jeg tog det valg, selvom jeg også var glad for at være hos Bloggers Delight. “Life is like riding a bicycle. To keep your balance, you must keep moving“.

Det lyder måske som om, at 2013 kun har været en dans på roser, men det har virkelig krævet hårdt arbejde. Der har været mange, mange søvnløse nætter og aflyste aftaler for at få det hele til at gå op i en højere enhed. Det har været benhårdt arbejde. Der er så meget mere i det end “bare” at lave indlæg til bloggen. Ved siden af bloggen har jeg også arbejdet for Day Birger et Mikkelsen som husmodel. Men det har også været sjovt, selvom det har været hårdt! Jeg ELSKER det jeg laver og jeg er så evigt taknemmelig for, at det kan lade sig gøre. Jeg håber, at 2014 bliver ligeså spændende og begivenhedsrigt, jeg håber på endnu flere spændende samarbejder og en masse godt indhold at dele med Jer. Af hjertet tak fordi I følger med! You’re the best! ♥