filippinerne
Hej ladies! Så er vi ankommet til Filippinerne efter 25 timers rejse! – Er helt flad. Vi har været med tog, tre fly og minibus og sejlet i meterhøje bølger.. Puha! Men nu er vi endelig fremme og her er SKØNT! Det er virkelig et dejligt sted. Til gengæld er internetforbindelsen mega skod og det tager en krig at uploade bare et enkelt billede! Det driver mig til vanvid! Jeg tog mig selv i at sidde og småtude i raseri (og måske med lidt mangel på søvn), da jeg havde kæmpet med internettet i næsten 4 timer, haha! Til sidst kom en af de søde tjenere mig til udsætning og lånte mig sit eget “pocket wifi” *smil*! :) I morgen skal jeg virkelig ud og have fat i sådan et. Kan I have en skøn dag! Her er klokken 22:30, så jeg vil smutte op på værelset. Jeg ville bare lige tjekke ind og sige hej og svare på nogle kommentarer – skal nok prøve at få svaret på de sidste i morgen. Jeg glæder mig til at dele lidt sommerstemning med Jer her fra Fili! xoxo Christina

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

Hi ladies! Finally we have arrived in The Philippines! I love it already! It’s so beautiful and people here are so sweet. But we’ve been traveling for 25 hours today, so I’m pretty exhausted :) Unfortunately, the Internet connection is working really badly, so it takes me forever just to upload one single pic! Luckily one of the sweet waiters borrowed me his own “pocket wifi” *smile*! :) I definitely have to buy myself such one tomorrow, so I can upload a little more frequently from here and share some Summery pics with you guys. Have a lovely day, ladies! xoxo Christina