lace camisoleBikinien var ikke det eneste jeg klikkede hjem, inden jeg rejste mod Filippinerne. Denne fine blondetop (som jeg også bloggede om HER) sneg sig nemlig også ned i kurven. Den er så fin i virkeligheden og jeg tænker også at bruge den hjemme i Danmark under en chunky striktrøje, hvor blondekanten lige titter ud for neden. Det er nemlig en yderst fin blonde :) I kan finde den HER (adlink), hvis den skulle have interesse. Den findes også i helt sort og jeg er faktisk så glad for den, at jeg også overvejer at klikke den sorte hjem, haha. Resten af dagens kluns kommer på bloggen i morgen. Nu vil jeg smutte i seng. Bye bye jetlag! :)

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

The bikini wasn’t the only thing I bought online at Asos, before I left for The Philippines. This beautiful lace cami (which I also blogged about HERE) had also sneaked into my shopping basket. I’m thinking also to wear it underneath a chunky sweater home in Denmark. You can find it HERE (adlink), if you’re interested. It’s also available in black. Have a great afternoon, girls.