blonde topskinny boyfriendlace topiro skovacation
adlinks: top/Asos HERE, jeans/Zara, bag/my design for Markberg HERE, shoes/Iro, sunnies/Celine HERE

Det var faktisk lidt småkoldt her på Fili i går.. Det skulle man ikke lige tro. Så i går aftes hoppede jeg i mine nye jeans, som jeg fandt i Zara forleden på udsalg til kun 99 kr! Scoop… De er ikke beregnede til at være boyfriend jeans, men jeg købte dem bare en størrelse større end normalt. Det er generelt et godt tip, hvis man vil opnå et “skinny boyfriend” look med sine jeans :) Og toppen kan I nok kende fra gårsdagens indlæg? Den er så fin irl! :) God eftermiddag, babes!

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Actually, it was a bit cold yesterday here in The Philippines. It’s hard to believe, but I had to put on my jeans to keep warm. They’re actually new and bought on sale in Zara. It’s actually not boyfriend jeans, I just bought them a size bigger than what I normally use. It’s a good idea to achieve that “skinny boyfriend” look :) Have a great afternoon, babes!