blogmarkberg bagred shoesnecklaceskortsAdlinks: shirt/Zara (old, similar HERE), skorts/Zara (old, similar HERE), red sandals/Asos HERE, sunglasses/Celine HERE, necklaces/Day Birger et Mikkelsen (similar HERE) & H&M, bag used as a clutch/my design for Markberg HERE

Jeg var i går aftes hoppet i et sort/hvidt outfit tilsat et strejf af farve i form af mine røde sandaler. Det piftede det hele lidt op synes jeg. Efter vores “beach hopping” i morgen overvejer vi at tage ud og sejle i en båd med glasbund, så man kan se alle de fine fisk :) Nogen af Jer der har prøvet det?

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

Yesterday I was wearing a black & white outfit teamed up with my new red sandals to add some color to the minimalistic look. :) After the “beach hopping” tomorrow we are planning on going on a boat trip with a transparent floor. Have any of you guys tried that?