agent provocateur

Hej Babes! Vi har besøgt hele tre strande i dag her på Fili. Dagen er gået med at finde farverige muslinger, læse blade og spise frokost som de lokale grillede til os over en hjemmelavet grill på stranden. Super hyggeligt! Tiden flyver bare afsted. Her er så smukt og strandene er super fine – dog ikke helt så bounty-agtige som i Thailand, men jeg klager absolut ikke, haha :) Jeg havde min nye bikini på fra Agent Provocateur, som jeg bloggede om tidligere HER. Kig med senere hvor gårsdagens kluns kommer på bloggen. xoxo Christina

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Hi Babes! We’ve been visiting three beached today. I’ve spend the day picking up colorful sea shells, reading magazines and having homemade lunch at the beach. So cosy! Time just flies by too quickly when you’re having fun. Here are very beautiful and the beaches are great – the water is just not as turquoise as in Thailand, but I aint complaining, haha :) I was wearing my new bikini from Agent Provocateur, which I blogged about earlier HERE. Stop by later where I’ll show you yesterday’s outfit. xoxo Christina