outfit copyceline sunglasseshalskædelace skirtceline
adlinks: jacket/Day Birger et Mikkelsen HERE, top/my design for 2ND DAY HERE, skirt/Zara (old, similar HEREHERE), bag/Day Birger et Mikkelsen HERE, shoes/Iro, sunnies/Celine HERE, necklace/Ebay HERE

Her er et simpelt ferieoutfit fra i går aftes iført min gamle blondenederdel og en armyjakke. Det blæser en halv pelikan i dag og er overskyet, æv bæv. Hvordan er vejret i Danmark for tiden? Er der stadig sne? I aften står den på kinesisk nytårsfest på hotellet og de har allerede pyntet op i alle regnbuens farver over det hele :) – Så fint (og næsten lidt for meget af det gode, haha).

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

Here is a simple outfit from last night wearing my old lace skirt and my army jacket. It’s been very windy and cloudy today and a bit chilly. How is the weather back home? Tonight we’re going to celebrate the Chinese New Year at the hotel – I think it’s gonna be fun :)  Have a lovely afternoon, girls.